Trei betivi la bar

0
2348

Trei betivi se intalnesc in fiecare zi intr-un bar. Dupa vreo saptamana unul dintre ei nu mai mai apare in bar, iar la un moment dat vine nevasta lui imbracata in negru, ii plateste datoria la bar, le spune ca a murit si ii invita la parastas.

– Daca vreti sa-l mai vedeti pentru ultima data haideti maine la inmormantare.

A doua zi cei doi se hotarasc sa mearga la inmormantare, tapeni de beti . Mirat cum arata unul dintre ei spune.

-Ba dar ce bine arata parca ar fi alt om. -Da ba dar nu a baut de 3 zile.

Bonus:

Vizita sefului

– Dragă, peste jumătate de oră o să avem oaspeți importanți. Șeful meu o să vină la noi. – Ce, ai înnebunit? Acum nu avem în casă nimic cu ce să-l primim – Să nu te aud! Improvizează ceva, e foarte important! Mâine o să hotărască pe cine să avanseze. – Dar noi chiar nu avem nimic, doar ciorba ta și niște orez … – Uite cum facem: când el vine, am să-i spun că gătești orez cu friptură. Iar noi la început o să mâncam ciorbă. După asta, tu sparge o farfurie, și începe să faci un pic de isterie … .

Eu te întreb ce s-a întâmplat, iar tu îmi strigi că ai scăpat friptura și ai fost nevoită să o arunci. Iar după asta o să mâncam doar orezul. Până la urmă s-au înțeles ei. Vine șeful, soțul îl servește cu ciorbă și strigă la soție: – Iubito, ce se aude cu orezul nostru cu friptură? La bucătărie se aude zgomot de farfurii sparte și câteva cuvinte „dulci” ale soției. Soțul: – Ce s-a întâmplat, iubito? Nu-mi spune că ai scăpat friptura! Din bucătărie se aude un glas dezamăgit: – Nuuuu, orezul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here