Scrisoarea unei fete catre parinti

0
579

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
Dragi parinti,
Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data
Va pup pe amnadoi
Fiica voastra, Maria
………………..
PS. Tata, am glumit……… sunt la vecini, ma uit la TV.
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU!!!

CITESTE SI:

POATE VREI SA CUMPERI UN PEPENE SI NU STII DUPA CE CRITERII SA-TI ALEGI UN PEPENAS DULCE SI BUUUN…

CITESTE ARTICOLUL DE MAI JOS

Cum puteți alege corect pepenii verzi – Trucurile pe care le-am aflat de la un fermier

Pepenii verzi..Toți adoră aceste fructe mari, cu pulpa roz. Uneori avem impresia că alegerea pepenilor buni este foarte dificilă și că acest lucru poate fi realizat de puțini oameni, cum ar fi bunicii-grădinari.

Însă, de fapt, totul este foarte simplu, deoarece maturitatea acestui fruct dungat poate fi determinată fără să ai un ochi antrenat și fără să-i îndepărtezi coaja.

Echipa noastră a selectat semnele, după care fermierii determină în mod obișnuit, dacă pulpa pepenelui este suculentă și delicioasă.

Pata galbenă (sau pământeană) este locul, pe care pepenele verde stă sprijinit de pământ, când se coace.

Dacă fructul este copt, aceasta este galben-maronie sau chiar galben-portocalie, dar în niciun caz albă.

Aceasta este reprezentată de petele maronii, mai puțin aspectuoase, de pe coaja pepenelui și arată faptul că albinele au interacționat frecvent cu staminele plantei în timpul polenizării. Cu cât polenizarea a avut loc mai frecvent, cu atât pepenele va fi mai dulce.

Aceasta este reprezentată de petele maronii, mai puțin aspectuoase, de pe coaja pepenelui și arată faptul că albinele au interacționat frecvent cu staminele plantei în timpul polenizării. Cu cât polenizarea a avut loc mai frecvent, cu atât pepenele va fi mai dulce.

Printre grădinari s-a răspândit clasificarea pepenilor în „băieți” și „fetițe”. „Băieții” au o formă mai alungită și pulpa lor este mai apoasă, iar „fetițele” sunt mai rotunde și mai dulci.

Cel mai bine este să alegeți un pepene nici foarte mare, nici foarte mic. Varianta optimă este pepenele mediu. Și trebuie să țineți minte că un pepene bun este destul de greu pentru dimensiunea sa.

Codița uscată arată faptul că pepenele a ajuns la gradul optim de maturitate. Dacă codița este verde și proaspătă, fructul încă nu este copt.

FOARTE INTERESANT!!!!

CITESTE SI:

LIPSA FORTEI DE MUNCA DIN ROMANIA,FACE CA PATRONII SA ADUCA FORTE DE MUNCA DIN ASIA

În timp ce românii pleacă în Vest, asiaticii se bat trei pe un loc ca să lucreze la noi în țară. Ce salarii primesc

Încă 5.000 de lucrători străini din afara Uniunii Europene vor putea să vină să muncească în țara noastră.

La presiunea angajatorilor, disperați că nu găsesc suficienți lucrători, Ministerul Muncii suplimentează numărul de posturi pentru străini. Cei mai mulți sunt din Asia și vor activa în construcții, industrie ori turism.

14 vietnamezi muncesc cot la cot cu cinci români ca să repare un bloc din Bucureşti. Asiaticii au venit în ţara noastră începând din toamnă trecută, după ce o firmă de construcţii le-a oferit de lucru. Iar concurenţa a fost mare: au fost trei pe loc.

Gabriel Bratu, inginer: „Avem aproximativ 110 oameni angajaţi din Vietnam. Se resimte criza personalului muncitoresc român.

Din acest motiv, s-a luat decizia să aducem muncitori din străinătate. Chiar urmează, săptămâna viitoare vor mai veni 50 de muncitori vietnamezi.”

Ca să răspundă cerinţelor angajatorilor, Ministerul Muncii propune ca Guvernul să aprobe suplimentarea numărului de lucrători străini cu 5.200. Aceştia vor fi în plus pe lângă cei 7.000 admişi anul acesta în ţara noastră.

Legea spune că patronii care aduc lucrători străini trebuie să-i plătească cu salariul mediu pe economie, adică 2.700 de lei net. Asta înseamnă de aproape patru ori mai mult faţă de câştigul unui muncitor din Vietnam.

Dar patronul e bucuros că are cu cine lucra, iar statul încasează bani din taxe şi impozite.

Pentru fiecare lucrător străin adus la noi, patronul plăteşte o taxă de aviz de 200 de euro. Aşa că, numai din această suplimentare a numărului de lucrători, statul va câştiga peste un milion de euro.

Acolo unde chiar nu găsesc forţa de muncă, unii angajatori se orientează spre pensionari, pentru slujbe part-time şi munci uşoare. În turism ar fi nevoie de 50.000 de oameni, spun patronii.

Elena Antoneac, specialist HR: „Presiunea pe costuri în România este foarte mare, continuăm să fim consideraţi consideraţi o ţară low-cost.″

În prezent, în România sunt peste 22.000 de lucrători din afara Uniunii Europene, potrivit datelor de la Inspecţia Muncii. Cei mai mulţi sunt din Turcia, China, Moldova şi Vietnam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here