Ce defecte vă enervează cel mai mult în funcție de zodie?

0
77

Fiecare nativ al unei zodii constată că anumite defecte i se par insuportabile. Într-o relație este bine să știi ce anume îi deranjează rău pe ceilalți, ce trăsături de caracter nu sunt agreate de cei născuți sub un anume semn zodiacal.

Semnele de foc sunt colerice și reacționează aprins într-o dispută.

Semnele de Apă sunt profunde și destul de ascunse, e greu să știi ce gândesc.

Semnele de Aer excelează prin superficialitate și versatilitate.

Semenele de Pământ sunt analitice și foarte critice.

Dar să vedem mai departe ce defecte deranjează fiecare zodie în parte.

Berbec – persoanele false și obstacolele

Berbecii sunt mândri și autoritari, se exprimă cu sinceritate și franchețe și se așteaptă ca și cei din jur să aibă aceeași deschidere și sinceritate. Ei au un simș aparte care detectează persoanele false și ipocrite. Berbecii consideră că oamenii cu două fețe sunt lași și le insultă inteligența. Se vor abține cu greu să nu demaște astfel de persoane în public. Cel mai nerăbdător semn al zodiacului, Berbecul, se enervează atunci când i se ivesc obstacole în cale. Întârzierile de orice fel îl irită și îl deranjează.

Taur – proasta calitate, mediocritatea

Taurul recunoaște calitatea atunci când o simte, o gustă și o vede. Sofisticat și senzual, Taurul își manifestă gusturile rafinate în toate privințele. Serviciile de proastă calitate și marfa ieftină îl fac să dea înapoi. Taurul judecă valoarea lucrurilor și încercarea de a-l înșela cu ceva ieftin îl irită peste măsură. Din fericire, nu se irită atât de repede ca un Berbec. Dar atunci când își iese din sărite, furia sa poate fi dezastruoasă.

Gemeni – negativitatea

Nativii Gemeni sunt optimișți și binevoitori. Deși uneori ipocriți și nestatornici, nu sunt genul de oameni care îi descurajează pe alții prin critici nefondate. Nu pierde vremea cu oamenii negativi. Pesimismul îl irită, iar persoanele care critică și se compătimesc nu au loc în cercul de interes al Gemenilor. Când se enervează, puține persoane pot depăși ca debit verbal și inventivitate un discurs iritat al Gemenilor.

Rac – trădările

Racii își iau în serios relațiile și se așteaptă ca toți cei care intră în viața lor să procedeze la fel, să ofere loialitate și încredere. El protejează persoanele iubite și este generos și atent cu ele. Când îi este trădată încrederea se simte mizerabil și reacționează nervos. Racul este deseori un semn capabil de crime pasionale, așa că fiți sinceri și nu-i trădați încrederea.

Leu – dezaprobarea

Leii sunt persoane mândre și câteodată sunt ușor fanfaroni. Le place să fie mereu în centrul atenției și se simt dezastruos atunci când sunt ignorați, când li se demonstrează că sunt indiferenți cuiva. Când se simt desconsiderați și minimizati, este o adevărată criză pentru Lei. De aceea feriți-va să subestimați vreodată un Leu.

Fecioara – aroganța

Fecioarele sunt timide și modeste dar au de multe ori reacții critice și opinii foarte ferme. Aroganța altora le enervează și le provoacă. Deși nu au agresivitatea Berbecilor sau a Taurilor, dacă sunt împinse spre calea mâniei, Fecioarele reacționează rău.

Balanță – impolitețea

Balanțele iubesc armonia iar când are loc un conflict, ea intervine pentru calmarea lucrurilor. Este o fire sociabilă și oferă farmec și bună înțelegere prin simpla sa prezența. Persoanele grosolane și lipsite de maniere stârnesc dezgustul rafinatei Balanțe, care nu suportă mitocania și proastele maniere.

Scorpionul – minciuna

Nu este niciodată înțelept să minți un Scorpion. Are propriul sistem de detectare a minciunilor, un al șaselea simt cu care detectează inșelatoriile și minciunile. Când un Scorpion știe că a fost mințit și păcălit este în stare de orice răzbunare, mai mult că orice alt semn zodiacal.

Săgetătorul – cenzura

Spirit liber și independent, Săgetătorul este partizanul exprimării libere. Orice încercare de cenzurare și de limitare a sa duce la explozii de furie. Nu suportă să se vadă încorsetat în norme rigide și luptă pentru libertatea de opinie a tuturor nu doar a sa.

Capricornul – lenea

Capricornul este disciplinat, ordonat și foarte muncitor. Nimic nu-l enervează mai mult că lenea, indolența și neglijența. Cei care nu muncesc din greu și profită de efortul Capricornului sunt imediat în atenția lui și eliminați. Acest nativ nu suportă să îi fie exploatată munca.

Vărsătorul – rigiditatea

Vărsătorul este inventiv și de multe ori gândește și crează concepte înaintea vremii sale. Regulile rigide care îl încorseteaza îl duc spre mânie și enervare. Este dificil în față autorităților, a șefilor, și nu agrează procedurile și constrângerile formaliste.

Peșți – criticile

Peștii sunt persoane sensibile, care ajung rapid pe panta depresiilor și a suferințelor afective. Trăind în lumea sa, nativul Pești nu suportă să fie contrazis violent și nu înțelege de ce alții își apară cu înverșunare opiniile. Nu este bine să critici Peștii, ți-i faci dușmani de temut.

sursa:

cespunastrele.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here