Părinții lui aveau păduchi, îl băteau, îi vindeau jucăriile. Statul l-a dat spre adopție, dar a uimit pe toată lumea

0
827

Părinții lui aveau păduchi, îl băteau, îi vindeau jucăriile. Statul l-a dat spre adopție, dar a uimit pe toată lumea

O postare de pe Facebook s-a dovedit a fi cu adevărat cutremurătoare, ținând cont de contextul în care a fost scrisă.Ea aparține unui băiat din Oklahoma, SUA, și a fost postată de către organizația ,,Dreamcatchers for Abused Children”. Organizația este dedicată asigurării îngrijirii și sprijinului minorilor care au suferit abuz în cadrul familiei.

Așa se face că reprezentanții acestei organizații au decis să publice pe o rețea socială scrisoarea unui băiețel abuzat de către părinții biologici, aceasta fusese scrisă către părinții adoptivi, de la care copilul aștepta să primească o viață normală.

Băiatul scria ce și-ar dori să aibă în noua lui casă, dar este de fapt o mărturie despre viața pe care a dus-o în trecut.Iată traducerea scrisorii:,,Lucruri pe care le vreau în familia mea:

Vreau mâncare și apă. Nu vreau să fiu lovit. O casă cu lumină și apă de băut. Nu vreau ca mami și tati să se certe sau să se bată. Nu droguri. Nu îmi omorâți animalele de companie. Vreau să fiu ajutat la teme. Haine curate. Fără păduchi și purici sau gândaci. Vreau o casă curată. Un pat cu așternuturi. Nu-mi vindeți jucăriile. Purtați-vă frumos cu mine. Nu vă îmbătați. Un televizor. Permiteți-mi să am jucării. Lucruri pentru școală. Niște pantofi frumoși. Propriul meu pieptăn. Săpun. O casă drăguță unde să fiu în siguranță. Un radiator și o periuță de dinți.”

CITESTE SI:

CE TIP DE FEMEI LE PLAC BARBATILOR

 

Tineti minte melodia „Barbatilor le plac femeile plinute”? Cu siguranta ati auzit-o si nu este departe de adevar. Cei mai multi barbati prefera femeile cu forme in locul celor extrem de slabe. Iata cu ce atuuri se pot lauda acestea in dormitor.

De ce sunt femeile plinute mai bune la pat

1.Barbatii vor sa tina in brate femei cu forme. Exista aceea expresie pe care multe doamne nu o tolereaza: „sa am de ce prinde”. Intr-adevar, multi barbati prefera femei care sa fie bine sculptate: un posterior armonios, un piept generos si niste picioare care sa nu semene cu betele de chibrituri.

2.Femeile plinute sunt mai inventive in materie de amor. Tocmai pentru ca multa lume tinde sa creada ca fotomodelele sunt perfecte in dormitor, femeile cu ceva kilograme in plus isi pun la bataie toata imaginatia pentru a demonstra ca nu trebuie sa fii model de pasarela pentru a-ti surprinde partenerul in dormitor.Barbatii cu burta sunt cei mai buni la pat.

3.Femeile cu voluptate au mai multe zone erogene de explorat. Acest lucru este destul de logic. Orice parte a corpului unde exista ceva carnita este mai sensibila la atingere si ascunde multa placere.

4.Femeile cu forme sunt mai increzatoare in ele cand vine vorba de intimitate. Orice femeie care are un decolteu generos se simte mai stapana pe sine in dormitor, mai ales daca au si posteriorul bombat.

5.Femeile plinute sunt mai funny in pat. Unele dintre ele, daca nu majoritatea, fac glume pe seama rotunjimilor lor, iar asta ii nauceste definitiv pe barbati.

6.Femeile grasute nu isi vor judeca niciodata partenerul dupa aspectul fizic. Acestea nu cauta decat sa se simta bine si cunosc o serie larga de metode prin care sa atinga placerea impreuna cu partenerul de viata.

7.Insa, cel mai important motiv este acela ca femeile care nu mai au o silueta perfecta, nu tin mereu cont de cum arata in intimitate si se lasa total prada senzatiilor. Principala critica pe care barbatii o aduc femeilor frumoase este ca au grija in primul rand sa arate bine in fiecare moment al actului intim si, de multe ori, nu fac gesturi care i-ar bucura pe ambii perteneri doar pentru ca nu ar arata bine in acele ipostaze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here