Sotia si amantii

0
438

Într-o zi soţul vine mai devreme acasă şi uimit o găseşte pe nevastă-sa cu amantul ei. Surprins, acesta îi spune amantului:
– Sunt un om relativ calm, hai în camera cealaltă să discutăm.
Amantul bucuros că nu are probleme se duce în camera de alături şi stă de vorbă cu soţul femeii că de la bărbat la bărbat.
– Fii atent ce facem, zise soţul. Voi trage două focuri de armă în aer şi ne vom preface morţi; la cine va veni nevastă-mea acela o va păstra.
– OK.
Soţul trage cele două focuri de armă şi din camera de vizavi se aude:
– Costele, ieşi de sub pat că s-au împuşcat dobitocii ăia.

BONUS:

Un măcelar vede intrând în magazinul sau un câine cu o bancnotă de $10 şi un bilet pe care scria: “10 antricoate de miel, vă rog.”
Amuzat, ia banii, pune antricoatele într-o pungă în gura câinelui, şi închide repede magazinul.
Îl urmăreşte pe câine şi vede cum opreşte la culoarea verde a semaforului, se asigura în ambele sensuri şi traversează în staţia de autobuz. Câinele verifica lista cu orarul şi se aşează pe bancă. Când autobuzul apare, se uită să verifice numărul autobuzului, apoi se urcă.
Măcelarul îl urmează perplex. După un timp, câinele se aşează în faţă, se pune pe labele din spate şi apasă butonul “stop”, iar măcelarul îl urmează afară. Câinele aleargă până în faţa unei case şi lasă punga la intrare. Se întoarce pe alee, mai face o cursă, şi lătra către uşă.
Şi lătra, şi lătra….
Nici un răspuns. Atunci sare pe perete, aleargă în jurul grădinii, se bate cu capul de geam, sare, şi aşteaptă din nou la uşă. Un tip masiv iese înjurând şi bombănind câinele.
Măcelarul începe să strige la tip, “Ce dracului faci? Câinele ăsta e un geniu!”
Stăpânul îi răspunde, “Geniu, pe dracu’! Este a doua oară săptămâna asta când îşi uita cheia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here