Alege o PANA si afla daca esti o persoana independenta, slaba, perfectionista sau creativa

0
90

Pana #1

Pacea si armonia te inconjoara, iti plac oamenii si locurile linistite. Esti un suflet nobil caruia ii place sa aiba grija de altii. Comunici usor, insa preferi sa stai mai mult in compania oamenilor cu care ai multe lucruri in comun. Unele persoane te pot cataloga drept slab, insa tu stii exact ce ai de facut si cum sa te comporti in functie de tipul de om care se afla langa tine.

Pana #2

Esti o persoana dornica sa invete, un perfectionist convins care vrea tot timpul sa dea lumii cea mai buna versiune a sa. Esti tenace, inteligent, dar ai tendinta sa te izolezi pentru a te analiza si a afla si mai multe lucruri despre tine. Ca sa nu fii considerat de catre ceilalti drept un pustnic sau un nepasator, explica-le de unde vine nevoia ta de a sta in solitudine.

Pana #3

Esti o fire independenta, care isi urmareste cu atentie telurile si nu se lasa pana nu le indeplineste. Esti aventuros, risti mult, dar si castigurile pot fi pe masura. Indiferent de cate ori cazi, ai puterea sa te ridici, mai puternic, mai intelept. Atentie, insa, la prietenii pe care ti-i faci: unii nu sunt chiar atat de prieteni pe cat pretind.

Pana #4

Esti o fire puternica, ai o imaginative bogata si te concentrezi pe rezolvarea problemelor. Cauti intotdeauna cea mai buna solutie. Nu multa lume te place pentru ca te considera autoritar si increzut, insa, dupa ce apuca sa te cunoasca, iti raman prieteni pentru totdeauna.

Ai o personalitate puternica, usor de remarcat, dar esti pretentios si perfectionist.

Pana #5

Esti o persoana creativa, cu o imaginative bogata, insa deseori nu ai incredere in abilitatile tale si nu iti dai voie sa te dezvolti. Faci multe greseli fara sa-ti dai seama ca le faci din teama. Cand vei scapa de teama, vei scapa si de greseli. Esti perfectionist, atent la detaliile marunte si dai tot timpul tot ce este mai bun din tine. De asemenea, ai aceeasi pretentie si de la ceilalti.

Sursa: themindsjournal.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here