Și-a înșelat nevasta, după ce a considerat-o prea grasă. Răzbunarea femeii a fost cu vârf și îndesat

0
171

Când Lisseth s-a căsătorit cu Jose a crezut că vor rămâne împreună până la sfârșitul vieții. Nu a fost așa.

În timpul sarcinii cu primul lor copil, Lisseth a început să ia în greutate și a continuat să acumuleze kilograme și după ce a născut. Ea și soțul ei mâncau nesănătos, dar Jose a fost destul de norocos încât să nu ia în greutate.

Jose a început să facă glume pe seama soției sale și a greutății ei, iar într-o zi a numit-o “elefant”.

„Încercam să îmi arăt afecțiunea în pat, dar el doar se întorcea pe partea cealaltă și se culca. Îi provocam repulsie și adormeam plângând din cauza asta”, a declarat ea pentru Daily Mail.

În vreme ce Lisseth a apelat la tot felul de produse alimentare pentru a-și îneca nefericirea, Jose începuse să se culce cu o altă femeie. După ani de insulte, Lisseth a decis să facă o mare schimbare în viața ei.

„Jose nu-mi arăta nici un semn de afecțiune, iar produsele alimentare au devenit mai mult decât un prieten”, a mărturisit ea. „Cuvintele sale îmi făceau stomacul să se întoarcă pe dos, iar produsele alimentare au devenit singurele capabile să-mi ofere un moment de fericire. Mâncam în jur de 4000 de calorii pe zi”, a mărturisit Lisseth, pentru Daily Mail.

Într-o zi, ea s-a uitat prin mesajele soțului și a descoperit că acesta o înșela. A fost distrusă, dar a găsit puterea să ceară divorțul.

După acest eveniment, Lisseth și-a schimbat stilul de viață. A renunțat la obiceiurile alimentare și stilul de viață care o făcuseră să arate așa Greutatea a început să-i scadă. Își cumpăra haine din ce în ce mai mici.

Într-o zi, s-a dus la fostul său soț să își viziteze fiica. Acesta a fost uimit să vadă schimbarea și i-a spus lui Lisseth că arată fierbinte. Femeia nici nu a mai vrut să audă vreun cuvânt din partea celui care i-a rupt inima.

Acum, Lisseth arată mai bine ca niciodată, în timp ce Jose regretă toate cuvintele urâte spuse fostei sale neveste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here