Un cuplu sarbatoreste 50 de ani de casatorie

0
1055

Un cuplu aniversa 50 de ani de căsnicie. Armonia și liniștea din familia lor erau celebre în tot orășelul, așa că un reporter se hotărește să realizeze un interviu.

– Cum se face că de 50 de ani nu v-a văzut nimeni certându-vă sau măcar ridicând tonul unul la altul?

– Secretul este la începutul căsniciei în luna de miere. Ne-am hotărât să o petrecem la o cabană superbă pe creasta munților, și am închiriat 2 măgăruși pt a ajunge acolo împreună cu bagajele noastre. La un moment dat, măgărușul soției mele s-a împiedicat și a căzut. Soția mea, deși se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm: ” Prima dată”. Măgărușul s-a ridicat și am continuat drumul. După un timp, s-a împiedicat din nou. Soția i-a spus cu aceeași voce egală: ” A doua oară”. Ne-am continuat călătoria, măgărușul s-a împiedicat a treia oară. Atunci, soția mea a scos un revolver și a împușcat măgărușul în cap.

Am făcut criză de isterie. I-am spus că e nebună să procedeze așa de crud cu bietul animal, că trebuie sa consulte un psihiatru. Soția mea s-a întors către mine, m-a privit în ochi și mi-a spus calm : „Prima dată”.

A fost prima și ultima dată când ne-am certat.

BONUS

Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii:

– Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!

La un moment dat, in timp ce se relaxa, ateul aude in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare.

Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios…

Ateul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste:

– Doamneeee !!!.

In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer. Ateul socat, auzi o voce:

– Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice…vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevara! tu ?

Ateul se uita fix in lumina si raspunse:

– As fi ipocrit sa-ti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel, sa devina ursul credincios ?

– Foarte bine, raspunse vocea.

Lumina disparu, zgomotul padurii reveni.

Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:

– Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin !

BONUS

Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.

Barbatul ii spune femeii: „Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Dak vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!”

Femeia: „Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here