Anamaria Prodan, primele declarații despre problemele din mariajul Andreei Tonciu: „Ea e vulcanică, el, gelos”

0
148

Nașa de cununie a Andreei Tonciu și a lui Daniel Niculescu, a vorbit pentru prima dată despre scandalul apărut zilele trecute și în care cei doi parteneri au fost protagoniști. La fel ca focoasa brunetă, Anamaria Prodan a susțiunut că aceasta a plecat la mare ca să se distreze cu acordul soțului ei. Mai mult, celebra impresară a subliniat faptul că nicio fină de-ale ei nu își permite să se bată în club cu bărbatul ei.

În cadrul unui intervi oferit astăzi, Anamaria Prodan a spus că Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt bine. Cât despre distracția avută în cluburile de pe litoral, nașa i-a luat partea finei sale.Ea a spus că merită acest răsfăț, după ce timp de aproape doi ani, de când a devenit mămică, ea a stat mai mereu în casă cu fiica ei, Rebecca.

„Eu vorbesc non-stop cu finele mele şi avem o gaşcă frumoasă. Andreea era supărată că ai văzut ce au scris? Şi cum e ea vulcanică. Ea a plecat de la mine din casă la mare cu toate finele mele. A fost o noapte, s-a distrat, eu zic că îi ajunge, că doi ani nu s-a mişcat din casă de lângă aia mică. A spus maică-sa că stă cu fata, iar finu’, ăla e italian. E şi gelos. El a muncit zilele astea. Şi el nu suferă televiziunea şi dacă s-ar putea ca Andreea să nu se ducă niciodată la TV, ce bine ar fi. Niciodată o fină a mea nu îşi permite să se bată în club cu soţul. Andreea şi Dani sunt foarte bine”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Tonciu s-a căsătorit în urmă cu doi ani

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie 2016, Tonciu şi Daniel au devenit soţ şi soţie. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria. Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, când a îmbrăcat o rochie de prinţesă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here