Maghiarii au huiduit-o dar ei nu i-a pasat! Ce a făcut o româncă furioasă, sub drapelul maghiar arborat în centrul oraşului Sfântu Gheorghe. Merita resprctele noastre, ale tuturor romanilor!

0
2094

Suntem în 2018, adică anul în care România împlineşte exact 100 de ani şi ceea ce s-a întâmplat în Sfântu Gheorghe este de-a dreptul strigător la cer.

La decizia primarului, străzile din Sfântu Gheorghe au fost împânzite de steaguri. Nu ale României, aşa cum probabil oamenii s-ar fi aşteptat, ci cu drapelul maghiar!

După cum era de aşteptat, această decizie a stârnit furie în rândul românilor, în special pe reţelele de socializare. Somată de Prefectură, Primăria Sfântu Gheorhe s-a apărat, susţinând că nu este vorba despre drapeluri maghiare, ci despre… panglici în treci culori: roşu, alb şi verde.

Furioasă pe cele întâmplate, o româncă din Sfântu Gheorghe şi-a luat inima în dinţi şi a decis să facă dreptate. A luat un steag al României şi s-a fotografiat sub un stâlp cu drapelul Ungariei, fotografia devenind virală pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here