Cei mai norocoși 10 oameni din istoria omenirii

0
1687

Uneori vedem evenimente care sunt absolut improbabile și cu greu accidentale. Se pare că cineva a proiectat aceste evenimente astfel încât acestea să se poată întâmpla doar într-un anumit mod.

Noi, cei de la Tasta.ro, vrem să îți prezentăm niște oameni extrem de deosebiți.

Iată 10 oameni care au avut foarte mult noroc:

1. Lena Påhlsson

Lena Påhlsson a găsit un inel de nuntă care a dispărut în urmă cu 16 ani în timp ce recolta legume în grădina ei. Un morcov a crescut prin inel, iar inelul ieșit la iveală cu leguma.

2. Steve Flaig


Steve a crescut fără mama sa și a căutat-o ​​de ani de zile. După cum se pare, el căuta numele de familie greșit. O coincidență l-a ajutat să-și găsească mama. Steve a început să lucreze într-un lanț mare de magazine și i-a spus șefului său despre lupta sa. Șeful a recunoscut numele de familie al mamei lui Steve. Aceasta lucra la un magazin diferit al acestui lanț.

3.Virginia Fike

Virginia a ales întotdeauna aceeași combinație de cifre pentru biletele de la loterie. Primul număr a fost numărul de ani de când părinții ei s-au căsătorit și al doilea vârsta lor în anul nunții lor. În 2012, ea a semnat 2 bilete cu aceleași numere accidentale, fiecare dintre ele aducându-i câte un milion de dolari.

4. Tsutomu Yamaguchi

Tsutomu Yamaguchi este singura persoană care a supraviețuit în cele două atacuri nucleare asupra Japoniei. El a fost într-o călătorie de afaceri în Hiroshima, când a avut loc atacul nuclear, la numai 3 kilometri distanță de explozie. A fost foarte ars, dar bine. Trei zile mai târziu, s-a întors la locul de muncă din Nagasaki, unde s-a produs cea de-a doua explozie.

5. Harrison Odjegba Okene


Harrison Odjegba Okene a lucrat ca bucătar pe o navă. El a fost în baie când nava a început să se scufunde și nu a putut să evacueze la timp. Din fericire, el a reușit să se mute în camera mașinilor, unde s-a format un airbag. Salvatorii l-au găsit în numai trei zile. Harrison a fost singurul supravietuitor printre cei 12 membri ai echipei.

6. Joan Ginther


Aceasta este o femeie de vânzări care a vândut biletul de loterie de 5,4 milioane de dolari lui Joan Ginther. 10 ani mai târziu, Joan a câștigat 2 milioane de dolari, iar 3 ani mai târziu, 3 milioane de dolari mai mult. În cele din urmă, în 2008, a câștigat un jackpot de 10 milioane de dolari.7. Juliane Koepcke

Juliane Koepcke a supraviețuit unui accident de avion chiar deasupra râului Amazon în 1971. Fata de 17 ani a reușit să scape din accident cu numeroase vânătăi și tăieturi. După accident, Juliane a trebuit să trăiască în junglă printre animalele sălbatice pentru câteva zile, până când a fost salvată de localnici. Juliane a fost singurul supraviețuitor din avion.

8. Maarten de Jonge

Ciclistul profesionist olandezâ Maarten de Jonge a rezervat bilete pentru ambele zboruri cu companiile aeriene din Malaezia și și-a anulat rezervarea ultima oară. Unul din avioane a dispărut undeva în Oceanul Indian, iar celălaltâsâ în vara anului 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here